Peste 30 de reprezentanti ai CATENA RACING TEAM la Bucharest International MARATHON 2014, editia a VII-a

Duminica, 5 octombrie 2014, in Piata Revolutiei, 32 de reprezentanti din Bucuresti si din tara ai CATENA RACING TEAM vor participa la cea de VII-a editie a Bucharest International MARATHON 2014. Acestia s-au inscris atat la Cursa Populara (2,9 km), cat si la probele de Semimarathon (21,097 km) si de Stafeta (4 x 10,548 km).

Iata numele reprezentantilor FILDAS si CATENA Grup si TONICA Grup care vor concura pentru culorile CATENA RACING TEAM:

CURSA POPULARA (2.9 km):

Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup
Cristina Mariana Bocris, economist CATENA Bucuresti
Camelia Elena Pluteanu, asistent farmacie CATENA Valcea
Mihaela Alina Cosac, asistent farmacie CATENA Valcea
Florentina Dobre, Contabil Sef
Henrieta Lihatchi, Financial Controller
Mirela Stanciu, economist CATENA Bucuresti
Nicoleta Micu, economist FILDAS
Dan Paun, grafician SLABSAUGRAS
Ioana Bercaru, Realizator Senso Arte
Constanta Papagheorghe, Functionar Administrativ FILDAS
Aida Popescu, economist CATENA Bucuresti
Livia Mihaela Costea, farmacist, CATENA Galati
Stefan Stan, Redactor Sef, SLABSAUGRAS
Tiberiu Craciun, grafician TONICA
Daniel Ivanescu, Director Grafica, Manager Proiect TONICA
Dan Dogaru, administrator retea FILDAS
Silvia Rachita, economist, CATENA
Anca Miculeasa, Secretara FILDAS
Catalin Heica, gestionar IT, CATENA

Distanţa cursei: 2.9 km
Start: Duminca 5 Octombrie, ora 9:00 AM
Locul startului: Piata Constitutiei
Timp limita: nelimitat

SEMIMARATHON (21,097 km):

Stefan Baltat, Farmacist Sef FILDAS Bucuresti
Daniel Ionita, Coordonator IT Hardware CATENA
Cristi Dinu, administrator retea IT FILDAS
Loredana Catarama, Operator Vanzari, FILDAS Galati
Eugen Francu, arhivar, FILDSA Pitesti
Alina Mocanu, trezorier sef FILDAS Bucuresti
Andrei Branza, farmacist sef depozit FILDAS Constanta
Ionita Ionut, sofer CATENA Galati

Distanta cursei: 21,097 km
Start: Duminca 5 Octombrie, ora 9:00
Locul startului: Piata Constitutiei
Timp limita: 3 ore

STAFETA (4 x 10,548 = 42,195 km):

Daniel Marin, Director Departament Financiar FILDAS
Gabriel Constantin Bujor, Economist CATENA
Liviu Vladoiu, Economist FILDAS
Ovidiu Gorcea, Economist FILDAS

Distanta cursei: 4 x 10,548 = 42,195 km
Start: Duminca 5 Octombrie, ora 8:50
Locul startului: Piata Constitutiei
Timp limita: 6 ore

Anul trecut, 16 reprezentanti din Bucuresti si din tara ai FILDAS si CATENA Grup au participat la cea de-a VI-a editie a Bucharest International Marathon 2013. Peste 8.000 de persoane s-au aliniat atunci la start-ul celor patru probe (maraton, semimaraton, stafeta, cursa populara) care s-a dat in Piata Constitutiei. Atunci, alaturi de sportivii romani au participat alergatori din peste 51 de tari.
Iata reportajul realizat de Senso Arte cu ocazia acelui eveniment:

https://Sensoarte.ro/sanatate/Sanatate-prin-miscare-4759/bucharest-international-marathon-2013-fildas-si-catena#/0

Toti cei inscrisi la start-ul Cursei Populare au trecut linia de sosire. Cristina Spataru (Specialist Marketing Catena), Stefan Baltat (Farmacist sef Antrepozit Catena) si Eugen Francu (Sef Arhiva Fildas, Pitesti) au concurat la proba de semimaraton, iar Cristi Dinu (Administrator IT Fildas) si Eniko Szegho (farmacist Catena, Salonta, jud. Bihor), in proba de maraton (42,195 km), colegii nostri reusind sa duca la bun sfarsit poate cea mai dificila cursa a vietii lor. Invingatorul Maratonului International Bucuresti 2013 (42, 195 km) a fost kenyanul Chelokoi Victor Bushendich. Locul I in cadrul cursei scaunelor cu rotile, proba maraton, a fost cucerit de Gigel Epure, cu timpul 2h17’9”. Un punct important a acestei probe l-a constituit doborarea recordului mondial de catre o echipa de sportivi romani (Vlad Victor, Gabriel Solomon, Stefan Oprina, Mihai Baractaru, Florin Munteanu si George Dobre) pentru cel mai rapid maraton alergat de o echipa de minim 5 oameni legati intre ei. Acestia au alergat sub sloganul „Legati de cauza Hospice” stabilind recordul de 2h54’14”. Printre sponsorii acestei echipe s-a numarat si CATENA.

CATENA RACING TEAM este o echipa polisportivă lansata oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a editie a CAMPINA OPEN MTB 2014. Este alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai CATENA si FILDAS Grup si ai TONICA Group, toti pasionați de sport si de miscare in aer liber au concurat la categoria Hobby (25.2km). Aceasta a fost creata la initiativa lui Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, ca o echipa a caror membri au participat si vor participa la numeroase competitii sportive de mountain-bike, marathon, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a. Federatia Romana de Sport Corporatist

In curand, mai precis in perioada 25-26 octombrie 2014 in incinta Complexului Sportiv Studentesc Tei, echipa de fotbal CATENA RACING TEAM se va alinia la start-ul Cupei Cornel Dinu – Medical&Pharma Football Cup 2014. Acesta este cel mai important eveniment sportiv intre companii din domeniu organizat de Federatia Romana de Sport Corporatist (FRSC).
Medical&Pharma Football Cup este o competitie devenita deja o traditie printre companiile din domeniul medical si farmaceutic.
Incepand cu anul 2013 FRSC este afiliata la cele mai inalte foruri de fotbal corporatist, si anume: FIFCO (International Federation of Corporate Football) si UEFCO (Union Européenne de Football Corporatif). Aceasta competitie isi doreste sa reuneasca cat numeroase companii de prestigiu din domeniul medical si farmaceutic din intreaga tara.

Reprezentantii CATENA RACING TEAM au marcat in acest an un sezon competitional de succes prin participarea la alte competitii majore de gen: concursul de mountain bike „Macin XC”, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National ”Muntii Măcinului”, cursa ”Zimbraria Neagra XC”, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita si Campina Open MTB 2014, competitie la care au fost recompensati cu Premiul pentru CEA MAI INIMOASA si CEA MAI NUMEROASA ECHIPA si competitia de ciclism cross–country ROCKET BIKE FEST 2014 care a avut loc in Padurea Cernica unde CATENA RACING TEAM a cucerit PREMIUL I pentru CEA MAI INIMOASA ECHIPA.!