Pe 8 martie, Improvisneyland pregateste happening stradal

Improvisneyland, una dintre cele mai longevive echipe de improvizatori din Romania. pleaca la vanatoare de… femei pentru a le oferi ganduri bune si fire de primavara!

Binecunoscuta trupa de actori de improvizatie pregateste si va organiza un happening stradal, spontan si plin de veselie, cu scopul de a bucura sarbatoritele Ziuei Internationale a Femeii.

Pe 8 martie, indiferent de cum va fi vremea, actorii Radu Ciobanasu, Madalin Mandin si Axel Moustache, alaturi de colegele lor Monica Anastase si Rozana Radu vor porni pe strazile din centrul Bucurestilor pentru a oferi ce stiu ei mai bine – zambete si complimente doamnelor si domnisoarelor. Dar si cate o floare din partea atelierului de design floral Casa de flori (casa.deflori.ro).

Fiecare dintre ei este actor profesionist, joaca in spectacole de teatru, in pelicule cinematografice sau productii TV. Improvisneyland, trupa formata din sapte improvizatori, joaca si in 2015 (au prezentat spectacolul ”Indispensabilii” de Carl Sternheim), in al saptelea an de la infiintare pe scena Teatrului National „I.L. Caragiale” Bucuresti.