Love is all you need, love and AUTOR.

Editia a 13-a a targului de bijuterie contemporana Autor vine cu o propunere serioasa – firesc, nu-i asa, dupa o relatie de 7 ani – relatia ta cu Autor, targul international de bijuterie contemporana, care, alaturi de tine si de ceilalti aficionados de bijuterie contemporana, a devenit cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei si se pregateste, pe 9 si 10 mai, (din nou) la Sala Dalles, de o editie perfecta.
Pe parcursul celor 7 ani Autor a devenit o platforma deschisa si activa, un spatiu real si virtual unde creatia de bijuterie contemporana nu e limitata nici de geografie dar nici de idei preconcepute.
De fiecare data spunem ca e cea mai buna editie si nu exageram: Autor creste si devine mereu o experienta mai completa si, in acelasi timp, mai proaspata. In weekend-ul 9 -10 mai vin la Autor 80 de designeri si creatori de bijuterie contemporana din toata lumea (cu 20 mai mult fata de ultima editie). Au spus “Da!”designeri de bijuterie contemporana din Italia, Austria, Bulgaria, Slovenia, Elvetia, Grecia, Spania, Hong Kong, Honduras, SUA; sunt interesanti, talentati, vin din lumi si povesti incredibile – e un moment unic in care, pentru doua zile, distantele sunt inlocuite de fascinatie!
O sa vibrezi la o bijuterie anume – ca atunci cand te indragostesti. Si ca sa iei cu tine si mood-ul, nu doar bijuteria, la eveniment te asteapta si al doilea numar al revistei marca AUTOR: The Loving Issue, un proiect experimental creat din dragoste pentru bijuterie si print, distribuit international si singura revista de bijuterie contemporana din Europa de Est.

Premiile AUTOR 13

Dorite si curtate ca in basmele cu fete de imparati, premiile AUTOR au impus designerii romani in bijuteria internationala: Autor Awesome Award, cursul oferit de Achimia Jewelry School din Florenta, premiul Elle (un material extins in revista despre designerul preferat), cursul intensiv oferit de scoala de bijuterie Assamblage ca premiu pentru cel mai promitator artist, si Premiul Publicului, care face ca designerul ales sa participe automat la urmatoarea editie Autor. Bonus: la AUTOR 13, premiul Joya Barcelona va fi acordat chiar de catre fondatorul celui mai important eveniment de bijuterie de arta din Spania, Joya Barcelona: Paulo Ribeiro, in Bucuresti pentru Autor 13, va alege designerul participant la editia Joya din 9-11 octombrie 2015.

And they lived happily ever after…

AUTOR stie ca vrei sa te indragostesti. Incepe cu bijuteria contemporana – e plina de vise, dorinta si pasiune – fii tu insuti si restul va veni de la sine! Pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles.
Programul targului: sambata 9 mai: 11.00 – 20.00 / duminica 10 mai: 11.00 – 20.00
Bilet de intrare: 10 lei
Parteneri strategici: HTC si MNAC
Eveniment promovat de Euforia.tv si GOLD FM si sustinut de ELLE
Parteneri media:
The Institute, Zeppelin, ArtClue, igloo, Port.ro, Designist, Sensoarte.ro, Feeder.ro, FashionandBeauty.ro, Kukida, Visuell, Modernism.
Persoana de contact: Alexandra Badea
Telefon: +40 724 979 783