Locul 8 în lume obţinut de Catena Racing Team la World Company Sport Games 2018

Catena Racing Team s-a clasat pe locul 11 din 139 de echipe, conform clasamentului final al World Company Sport Games 2018, competitia companiilor care a strans la un loc cei mai buni sportivi din lume si care s-a desfasurat in Franta, in localitatea La Baule. In clasamentul pe tari, datorita rezultatelor obtinute de Catena Racing Team, Romania a terminat pe locul 8 din peste 50 de natiuni depasind Italia, Marea Britanie, Spania, SUA, Danemarca sau Elvetia.

Paul Georgescu a urcat pe podium la toate cele zece probe la care a concurat

Chiar daca s-a aflat la prima participare la World Company Sport Games, Catena Racing Team a reusit rezultate remarcabile castigand sapte medalii de aur si cinci de argint. Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat inot Canalul Manecii fara costum de neopren, a impresionat pe parcursul intregii competitii reusind sa urce pe podium la toate cele zece probe la care a concurat, castigand sapte medalii de aur și trei de argint. Echipa de fotbal Catena Racing Team a avut o prestatie extraordinara si a obtinut titlul de vicecampioana mondiala, fiind invinsa in finala doar la loviturile de departajare. Multipla campioana nationala la sport corporatist Constanta Gherasim Papagheorghe a reusit sa castige medalia de argint la o proba foarte dificila, cea de alergare 5.000 m.

In cei aproape patru ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 250 de podiumuri – 78 de medalii de aur, 93 de medalii de argint si 82 de medalii de bronz.