Filialele Sibiu, Timisoara si Craiova ale CATENA RACING TEAM au participat la concursul de mountain bike,TROFEUL COMITATULUI HUNEDOARA, editia a II-a

Peste 20 de reprezentanti ai Farmaciilor CATENA din Sibiu, Deva, Brad, Aiud, Craiova, Tg, Jiu si Timisoara au participat pe 5 octombrie 2014 la concursul de MTB Maraton TROFEUL COMITATULUI HUNEDOARA 2014. Acestia au concurat sub culorile CATENA RACING TEAM.

TROFEUL COMITATULUI HUNEDOARA este o competiție ciclista tip XCM, maraton, diferența de nivel fiind de 1630 m, pentru traseul ”Hobby” si 930 m, pentru ”Race”.
Aceasta competitie a fost organizata de Clubul Sportiv Faerag, concurentii fiind inscrisi la 4 categorii distincte: ”Discovery” (15 km), ”Hobby” (25 km), ”Race” (66 km) și ”Elite” (80 km). Toponimia locurilor pe care s-a desfasurat concursul este dominata de drumuri forestiere, noroi, pietris, de un rau (cuvantul ”faerag” inseamna “parau iute de munte”), de zone impadurite, varfuri stancoase si de un lac artificial, traseul urmand drumuri de pamant, macadam sau asfalt.

START-ul s-a dat langa Stadionul CETATE din Deva.
”Au fost foarte multe urcusuri care te solicitau maxim” – a spus un reprezentant CATENA RACING TEAM. ”Toti am terminat cursa pe traseul Hobby care a urcat pe langa Cetatea Devei, prin paduri de fag, stejar, apoi mai sus catre padurea de molid. Am strabatut pajisti si livezi de pruni unde ne-am oprit sa savuram prunele cu un parfum si o dulceața aparte. A fost o zi frumoasa, o cursa de neuitat unde ne-am bucurat si ne-am motivat reciproc si am facut senzatie cu tricourile verzi, CATENA. Toti ne-au felicitat pentru initiativa si pentru echipa pe care o reprezentam”.

Iata lista reprezentanților CATENA RACING TEAM la MTB Maraton TROFEUL COMITATULUI HUNEDOARA 2014:
Filiala Sibiu (CRISTINA DAN – Manager de Zona Sibiu, OANA MADALINA HUȚANU – farmacist Deva, IOAN PREJBAN – functionar administrativ Deva, ANTONIO PREJBAN, ADRIANA GERMAN – farmacist Deva, CRISTINA MOROSAN – farmacist Deva, DIANA ADAM – asistent farmacist, Deva, ANDRA VESA – asistent farmacist Brad, LIANA BERCEA – farmacist Aiud, SILVIU BERCEA, Aiud: TANIA PASCU – coordonator farmacist Sibiu, CATALIN LUNTRASU – sofer.

Filiala Craiova (LAURENȚIU PALICI – coordonator farmacist Craiova, MADALINA GANTU – farmacist Craiova, ADRIANA SAVU – farmacist Tg. Jiu, MADALINA VADUVA – farmacist Tg. Jiu, DANA PETRESCU – farmacist Tg. Jiu, ANDA CRISTINA ROSU – practicant CATENA Tg. Jiu)

Filiala Timisoara (FLORIN OPREA – farmacist Timisoara, JOSZEF KUN – farmacist Timisoara, TEODOR LAZUREAN – functionar administrativ Timisoara, MIODRAG STANOIEV – sofer, OVIDIU ANTOCHE – asistent farmacist Timisoara.

Cu sloganul ”Miscarea este viata!”, C.S. Faerag a fost infiintat in anul 2007, cu scopul de a-i ajuta pe copii si tinerii din comuna Certeju de Sus, o zona miniera defavorizata. ”Am dorit sa oferim o alternativa interesanta prin desfasurarea unor actiuni sportive locale, initierea in sport a tinerilor, organizarea de concursuri sportive” – spunea presedinte Ioan Omota.

Prin inscrierea si participarea a celor 24 de reprezentanti la acest concurs, CATENA RACING TEAM se alatura demersurilor organizatorilor de a-i ajuta pe copiii si tinerii care locuiesc intr-una dintre zonele defavorizate ale tarii.

Creata la initiativa lui Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup si lansata oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a editie a CAMPINA OPEN MTB 2014, CATENA RACING TEAM este o echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai CATENA si FILDAS Grup si ai TONICA Group. Toti sunt pasionati de sport si de miscare in aer liber si participa la numeroase competitii sportive de mountain-bike, marathon si semimarathon, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.

CATENA RACING TEAM a marcat in 2014 un sezon competitional de succes prin participarea la competitii importante:

concursul de mountain bike „Macin XC”, un eveniment organizat in Parcul National ”Muntii Macinului”,

cursa ”Zimbraria Neagra XC”, o competiție Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita,

Campina Open MTB 2014, competitie la care au fost recompensati cu Premiul pentru CEA MAI INIMOASA si CEA MAI NUMEROASA ECHIPA (peste 70 de reprezentanti FILDAS si CATENA Grup s-au aliniat atunci la START, marcand si lansarea oficiala a echipei)

competitia de ciclism cross–country ROCKET BIKE FEST 2014 care a avut loc in Padurea Cernica si unde CATENA RACING TEAM a cucerit PREMIUL I pentru CEA MAI INIMOASA ECHIPA!

Bucharest International MARATHON 2014, editia a VII-a, 5 octombrie 2014 (Cursa Populara – 2,9 km, Semimarathon – 21,097 km, Stafeta – 4 x 10,548 km)

Reportajele realizate de Televiziunea Online Senso Arte realizate cu ocazia acestor evenimente:

FILDAS si CATENA Grup la Mountain Bike ”Macin XC 2014”

https://Sensoarte.ro/sanatate/Catena-TV-5251/fildas-și-catena-grup-la-mountain-bike-macin-xc-2014

FILDAS si CATENA Grup la Mountain Bike ”Zimbraria Neagra XC”

https://Sensoarte.ro/sanatate/Sanatate-prin-miscare-5404/fildas-grup-la-mountain-bike-zimbraria-neagra-2014

Catena Racing Team, la Campina Open MTB 2014, editia a III-a

https://Sensoarte.ro/sanatate/Eveniment-5458/catena-racing-team-la-campina-open-mtb-2014-editia-a-iii-a

Catena Racing Team si Rocket Bike Fest sustin copiii
speciali

https://Sensoarte.ro/sanatate/Sanatate-prin-miscare-5505/catena-racing-team-si-rocket-bike-fest-sustin-copiii-speciali

Treizeci si doi de reprezentanti
ai CATENA RACING TEAM la Bucharest International MARATHON 2014

https://Sensoarte.ro/sanatate/Sanatate-prin-miscare-5542/32-de-reprezentanti-ai-catena-racing-team-la-bucharest-international-marathon-2014#/0

Uram SUCCES colegilor nostri si suntem siguri ca vor reprezenta si de-acum cu mandrie si onoare culorile CATENA RACING TEAM.