FashionTV Winter Festival 2015

In premiera in Romania, Festivalul de moda Fashion TV Winter Festival 2015 va fi organizat in zilele de 30 si 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Halchiu, langa Brasov.

Fashion TV Winter Festival este un eveniment cu traditie, aflat la cea de a VIII-a editie, primele sapte avand loc in localitatea austriaca Kitzbuhel supranumita si „Perla Alpilor Austrieci”. Astfel, cel mai important festival de moda al iernii, va transforma Brasovul in capitala modei din Romania si va reuni designeri romani si modele de succes, branduri internationale, dar si o parte dintre cele mai indragite vedete din Romania..

Cei mai in voga designeri vestimentari ai momentului, majoritatea premiati si in cadrul Bucharest Fashion Week 2014 vor aduce in fata publicului brasovean si nu numai un spectacol al elegantei, ingeniozitatii si creativitatii.

Vor fi doua zile de prezentari ale colectiilor 2015 create de designerii romani care s-au facut remarcati prin talent, imaginatie, prin abordarile lor nonconformiste si pline de stil. Andreea Dogaru, desemnata „Designerul anului” 2014 la Bucharest Fashion Week, dar si Laura Olteanu, care a primit titlul de „Cel mai bun designer de rochii de mireasa”, George Hojbota, Cristiana Maria Purdescu, Geanina Olaru, Eugen Olteanu, Bogdan Mogos, Adela Diaconu si Ciprian Vaida sunt doar cateva nume.

Editia din acest an a Fashion TV Winter Festival va prezenta in premiera si colectiile unor designeri internationali, dar si branduri renumite precum Cielo Venezia 1270, Lamonza, BSB, Braiconf, Mineli, Glamour Fur sau Marsay care vor oferi publicului un fashion-show unic.

Pe podiumul FashionTV Winter Festival vor putea fi admirate top modele internationale precum Claudia Neghina si Ioana Francia, manechine consacrate pe scena Bucharest Fashion Week, precum si castigatoarele concursurilor Miss Romania 2014 (Diana Cirdei), Top Model Romania 2014 (Madalina Pralea), Miss Miluna 2014 si imaginea brandului Cielo Venezia 1270 in 2015 (Raluca Arosoaie).

Cele doua zile de spectacol se vor incheia cu o petrecere Fashion TV care va avea loc in clubul Times din centrul Brasovului.
Printre invitatii speciali ai evenimentului din acest an se numara si o parte dintre cei mai indragiti artisti ai momentului – Anda Adam, Marcel Pavel, Dorina Vasilashko, Amadeus, dar si Daniela Crudu, Dana Savuica sau Romica Tociu.

Editia din acest an a FashionTV Winter Festival este un eveniment organizat de FashionTV Romania.

Parteneri: Success Events Media, Nova TV Brasov
Parteneri media: Senso Arte, Nova TV, Radio 21, Ring, Etiquette, kfetele.ro, Lyla.ro