EXPLOREAZA! Cartile te orienteaza, o campania nationala TE ASTEPTAM IN LIBRARIE 2014

Editura Herald anunta lansarea celei de-a VI-a editii a campaniei nationale TE ASTEPTAM IN LIBRARIE 2014, care se desfasoara anul acesta sub sloganul EXPLOREAZA! Cartile te orienteaza, in perioada 1 august – 1 noiembrie 2014. Cu o istorie de 5 editii care au starnit interesul a mii de cititori, iubitori ai cartilor Herald, sute de librarii din tara si de librari interesati sa deschida o interactiune vie cu publicul, zeci de parteneri media si sponsori, campania TE ASTEPTAM IN LIBRARIE este singurul proiect national care incurajeaza redescoperirea librariei ca spatiu dedicat informarii, dezvoltarii prin explorare culturala.

2014 – www.teasteptaminlibrarie.ro – 2014

TOMBOLA si premii pentru cititori

Explorarea este una dintre activitatile care permit mintii si corpului, sufletului si vietii sa isi adapteze continuu forma si continutul pentru a ajunge cat mai aproape de starea de echilibru.
Anul acesta echipa editurii te indeamna sa folosesti timpul liber de peste vara pentru a explora prin carti lumea din interiorul tau si, prin experiente incitante, lumea din jurul tau! In perioada 1 august – 1 noiembrie 2014, orice carte Herald cumparata din librariile partenere inscrise in campania TE ASTEPTAM IN LIBRARIE te poate inscrie in cursa pentru premiile tombolei. Pentru ca citesti si explorezi inauntru tau noi te premiem cu instrumentele necesare pentru explorarea în exterior: zboruri cu parapanta si cu biplanul de epoca si lectii de zbor cu avioane ultrausoare, scufundari de agrement, cursuri de dezvoltare personala, telescoape, microscoape, corturi si pachete de carti!

REDUCERI care deschid orizonturi

Cartile sunt cei mai eleganti ghizi în viata ta: în tacere, în interactiunea directa cu textul, esti cel care asculta si îsi extrage informatiile necesare despre drumul personal.
Pentru aceasta editie a campaniei TE ASTEPTAM IN LIBRARIE, editura Herald a ales sa ofere în peste 100 de librarii din tara, o reducere de 20% aplicata pentru 40 de titluri, 40 de ghizi care acopera domenii de interes variate – filosofia mintii, stiinta, parentaj, civilizatii antice, psihologie si psihoterapie, religie si altele. Orice carte Herald achizitionata din librariile partenere în perioada campaniei îti ofera posibilitatea sa te înscrii în cursa pentru premiile tombolei!

Contact: Andreea Tincea – PR Herald; [email protected], 0743050507

Organizatori: EDITURA HERALD
Sponsori: Vivanatura, Aventura CARD, Astro Café, Aimee.ro si Damaideparte.ro, GMC Tipografie Ofset, Transilvania LIVE, Avangarde Business Academy, ParaTEAM, SMARTCamp, AstroVest, Aquaventure diving center

Parteneri media:
Publicatii – Romania Libera, Academia Catavencu, Manager Express, Caminul, CMP, Casa Mea, Bebelu, Ziarul RING, ArtOut; Radio – RFI Romania, Radio Romania Cultural, Radio Romania Tg. Mures, Radio Cooperativa Urbana, Itsy Bitsy; Televiziuni – TV CITY, Senso Arte, DavinciLearning, Privire in Viitor; Online – 24Fun, Amintiridincalatorie.ro, Bookuria.info, Bookaholic.ro, Bookblog.ro, ArtActMagazine.ro, TraiesteConstient.ro, Filme-Carti.ro, PR Wave, Gratuitor, Ed4Lead, Jurnalul de Afaceri, Staupenet.ro, Lumeamare.ro, Ziarul Alb, Photographicoach.com, Povestidecalatorie.ro; Asociatii – Funadatia Pretuieste Clipa, AMPP – Asociatia Multiculturala pentru Psihologie si Psihoterapie, The Path Romania, Centrul de Terapie prin Ras Mandarin