Doua medalii pentru CATENA RACING TEAM la concursul ”Haiduci si Domnite”, editia a II-a

La cea de-a II-a editie a competitiei de mountain bike Haiduci si Domnite, care a avut loc pe 19 octombrie 2014 in Padurea Surlari – Caldarusani au participat numerosi reprezentanti ai CATENA RACING TEAM.

Start-ul s-a dat la marginea localitații Moara Vlasiei, iar traseul de 35 km (ingreunat insa de noroaiele datorate ploii) a unit padurile Surlari si Caldarusani si a urmat malul lacului. Un peisaj pitoresc, unic, foarte frumos de care cei peste 1500 de participanti isi vor aminti cu placere.
Codrii au rasunat de strigatele sutelor de haiduci si domnite aliniati la start, care s-au intrecut calare pe biciclete pe cele doua trasee de concurs si au avut ocazia de a petrece impreuna o zi superba de toamna in aer liber – au spus organizatorii de la Riders Club. Le multumim tuturor riderilor care au participat la acest concurs, dar si sustinatorilor lor plini de entuziasm, precum si sponsorilor si partenerilor care au sprijinit realizarea si promovarea concursului Haiduci si Domnite.

Laureatele CATENA RACING TEAM

De data aceasta, nu numai ca, la fel ca si la celelalte competitii la care au participat, toti membrii CATENA RACING TEAM au trecut linia de sosire, dar doua dintre reprezentantele echipei au urcat pe podium.
Este vorba despre Constanta Papagheorghe (functionar administrativ, Dep. Dezvoltare FILDAS si CATENA Grup) care a cucerit medalia de aur si de Oana Georgescu (PR CATENA RACING TEAM si Senso Arte.RO, realizator) care a obtinut medalia de bronz.

Cu siguranta se va auzi mereu si de-acum incolo de performantele si performerii CATENA RACING TEAM, ”o echipaformidabila” a carei membrii vor participa si de-acum incolo la cele mai importante competitii sportive din Bucuresti si din tara.

CATENA RACING TEAM

CATENA RACING TEAM este o echipa polisportiva lansata oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a editie a CAMPINA OPEN MTB 2014. Este alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai CATENA si FILDAS Grup, ai TONICA Group si Senso Arte, toti pasionati de sport si de miscare in aer liber. A fost creata la initiativa lui RADU GEORGE, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, membrii sai participand la numeroase competitii sportive de mountain-bike, marathon, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.

CATENA RACING TEAM s-a remarcat in acest sezon competitional prin participarea la numeroase competitii: concursul de mountain bike „Macin XC”, un eveniment organizat in spectaculoasa zona a Parcului National Muntii Macinului, cursa Zimbraria Neagra XC, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita si Campina Open MTB 2014, competitie la care au fost recompensati cu Premiul pentru Cea mai inimoasa si cea mai numeroasa echipa si la concursul de ciclism cross–country Rocket Bike Fest 2014 care a avut loc in Padurea Cernica si unde CATENA RACING TEAM a cucerit Premiul I pentru Cea mai inimoasa echipa!

In octombrie, peste 30 de reprezentanti din Bucuresti si din tara ai CATENA RACING TEAM s-au aliniat in Piata Revolutiei la start-ul celei de-a VII-a editii a Bucharest International MARATHON 2014. Acestia s-au inscris la Cursa Populara (2,9 km), la proba de Semimarathon (21,097 km) si la cea de Stafeta (4 x 10,548 km).
Totodata, pe 24 si 25 octombrie 2014, echipa de fotbal CATENA RACING TEAM va participa la turneul Medical & Pharma Football Cup 2014, editia a 3-a. SI tot pe 25 octombrie alti membri ai CATENA RACING TEAM vor participa la deja celebra competiție SKYRUN 2014.

Foto: Sebastian Oros