Designerul roman Alexandra Popescu-York isi va prezenta, pentru a treia oara consecutiv, noua colectie la Couture Fashion Week, din New York

Artistul-designer new-yorkez, Alexandra Popescu-York, isi va prezenta duminica, 15 februarie 2015, la ora 18.00, cea mai recenta colectie, intitulata “Ame de l’artiste” (,,Suflet de artist”), in cadrul celei de-a 21-a editie a Couture Fashion Week, din New York.

Pentru Alexandra Popescu-York este cel de-al treilea sezon consecutiv al prestigiosului eveniment de moda la care participa. Alexandra Popescu-York este singurul artist-designer din cadrul acestui important eveniment, care, pana in momentul de fata, si-a prezentat – simultan – o colectie de moda couture, precum si expozitie de pictura.
Nascuta si crescuta in capitala Romaniei, la Bucuresti, Alexandra Popescu-York si-a inceput calatoria in lumea artistica de la varsta de trei ani, influentata de mama sa. Instruita de renumiti artisti si profesori, ea a studiat designul vestimentar si arta plastica, la Universitatea de Arte din Bucuresti.

Avand un bogat palmares de expozitii si show-uri de moda pe plan national si international, cu o arta emotionala puternica si simbolica, stilul unic al Alexandrei Popescu-York construieste o punte ce leaga designul vestimentar cu artele si isi pune amprenta – in mod remarcabil – pe scena modei new-yorkeze, prin colectii memorabile de couture. Conceptul acestei prezentari este bazat pe faptul ca artistii sunt individualitati complexe, uneori greu de inteles, care traiesc in propria lor lume, suprarealista.
Alexandra isi aduce la viata propria viziune – prin juxtapunearea diferitelor elemente neconventionale –, dar creeaza o armonie fara cusur, ce caracterizeaza creatia vestimentara de clasa.

Colectia “Ame de l’artiste” transpare prin siluete Art Deco, tehnici de croitorie inovative si materiale textile sofisticate – un stil unic, ce caracterizeaza pe artistul-designer Alexandra Popescu-York.

Prezentarea de moda a Alexandrei Popescu-York se va tine in centrul New Yorkului, la Hotel Crowne Plaza Times Square, pe data de 15 februarie 2015, la ora 18.00.
Pentru mai multe informatii, vizitati site–ul oficial al Couture Fashion Week New York: http://www.couturefashionweek.com