Cine simteste Excelsioriseste este invitat sa participe la Ziua Teatrului

Teatrul Excelsior vine cu multe noutati in stagiunea 2014 - 2015: doua premiere in aceasta toamna – Kiki si Bozo, de Andreea Valean, in regia lui Peter Kerek si Momo, de Michael Ende, dramatizare si regie Lenus Teodora Moraru. Noul director al Teatrului Excelsior este actorul Adrian Gazdaru (pe un mandat de patru ani). Poate poti sa faci un interviu cu el. De asemenea, vom participa la cinci festivaluri de gen: Festivalul de Teatru Aschiuta din Pitesti, Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia, din Oradea, Bucharest Comedy Week, Festivalul International de Teatru pentru Copii Ion Creanga si Festivalul de Teatru si Arte Performative din Turda.

Cocoselul neascultator, din arhiva teatrului (Veronica Popescu, Cosmina Dobrota, Marian Radulescu, Ciprian Cojenel si Mihaela Coveseanu), care pleaca la Festivalul de Teatru Aschiuta din Pitesti, duminica, 14 septembrie.

Zana Zorilor, realizata de Maria Stefanescu (in imagine: Iulia Diana Samson, Veronica Popescu, Raluca Botez si Cosmina Dobrota), care participa la Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia, din Oradea, vineri, 26 septembrie, ora 10.00 Magia Copilariei, realizata de Florin Ghioca (in imagine: Mihaela Coveseanu, Silvana Ionescu, Cosmina Dobrota si Stelian Milu), care va fi prezent in cadrul Festivalului Bucharest Comedy Week (28 septembrie, ora 11.00, la sediul Teatrului Excelsior) si la cea de-a doua editie a Festivalului de Teatru si Arte Performative Drumul Sarii, de la Turda (duminica, 19 octombrie, ora 11.00).

Hainele cel noi ale Printului, realizata de Maria Stefanescu (in imagine: Raluca Botez, Silvana Ionescu si Alexandra Velniciuc), care va participa la Festivalul International de Teatru Ion Creanga, 100, 1000, 1.000.000 de povesti (miercuri, 1 octombrie, ora 10.00) Adrian Gazdaru, noul director al Teatrului Excelsior.