Catena Racing Team Romania, la World Company Sports & Games 2018, Franta

In perioada 23-27 mai 2018, Catena Racing Team, cel mai numeros si cel mai titrat club polisportiv al unei companii din Romania va participa, in premiera, la World Company Sports & Games 2018, competitie ce se desfasoara in Franta, in localitatea La Baule.

Delegatia Catena Racing Team (presedinte dr. farm. Radu George) este alcatuita din 27 de sportivi, performeri ce vor concura la urmatoarele discipline sportive: fotbal, tenis de masa, alergare si inot.

Pentru tenis de masa si fotbal au avut loc deja tragerile la sorti, Catena Racing Team fiind in grupe cu echipe din Franta, Germania si Austria.

Reprezentativele de fotbal si tenis de masa Catena Racing Team au stralucit si au cucerit trofeele celor mai importante competitii organizate de Federatia Romana de Sport Corporatist, dedicate reprezentantilor firmelor si companiilor. Enumeram doar Medical&Pharma Football Cup, Jocurile Olimpice ale Companiilor (Summer si Winter Corporate Games), Romanian Corporate Sports, Football Romanian Corporate Sports, Campionatul Corporatist de Tenis de Masa. In 2017, Catena Racing Team a fost singura reprezentanta a Romaniei la Campionatului European al Companiilor din Belgia, unde au participat peste 5.000 de concurenti din 22 de tari.

Toate aceste performante ale echipelor, dar si cele individuale ii recomanda pentru prezenta la o competitie de asemenea anvergura, Campionatul Mondial al Companiilor. Ajuns la cea de-a II-a editie, cu 25 de discipline sportive la care vor participa peste 6.000 de angajati din 50 de tari din intreaga lume, acest eveniment este sustinut de Ministerul Sportului din Franta.

La probele de natatie si alergare, Catena Racing Team va fi reprezentata de performeri ale caror nume nu mai au nevoie de nicio prezentare: Paul Georgescu – cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren (14 septembrie 2016, 54 km in 13h36′) si castigator al Maratonului Acvatic Sri Chinmoy 2017 – ”Cursa Regina” de pe lacul Zürich (6 august 2017, 26,4km in 7h11′37”), Simona Dumitrescu, locul II la Maratonul de la Polul Nord (North Pole Marathon 2017 – cel mai nordic din lume, recunoscut de Guinness World Records) sau Constanta Gherasim Papagheorghe care, pe langa zecile de medalii si trofee cucerite, a reprezentat Romania si Catena Racing Team la Finala Internationala a cursei de alergare B2RUN de la Berlin (22 septembrie 2016).

Prezenta echipei Catena Racing Team la World Company Sports&Games 2018 a fost posibila datorita sprijinului acordat de Catena, farmacia care sustine campionii. Unul dintre principalele obiective ale Catena este acela de a contribui la sanatatea romanilor inclusiv prin promovarea unui stil de viata sanatos. Iar acest stil de viata presupune miscare si practicarea unui sport.

Despre Catena Racing Team

Lansata oficial pe 6 septembrie 2014 (Campina Open MTB, editia a III-a), la initiativa vicepresedintelui Fildas-Catena, dr. farm. Radu George, Catena Racing Team este o echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai Catena, Fildas si ai Tonica Group, toti pasionati de sport si de miscare in aer liber. Acest proiect a fost demarat ca o extensie a conceptului de sanatate prin sport si de asociere a celebrului brand cu practicarea miscarii in aer liber.

Catena Racing Team a devenit in scurt timp, un club redutabil, are un palmares impresionant de trofee, cupe si medalii (peste 250!) cucerite in competitiile de alergare, ciclism, mountain-bike, fotbal, handbal, tenis de masa, tir, natatie, alergare montana, duatlon, triatlon, maraton sau ultramaraton, cu premii speciale precum Cea mai inimoasa si Cea mai numeroasa echipa.

Catena Racing Team numara in prezent peste 600 de membri care participa la competitii, unde urca de fiecare data pe podium. Organizeaza cu succes si campionate nationale interne de fotbal si handbal feminin, evenimente sportive care au devenit deja traditie si care aduna la start zeci de echipe Catena din toata tara.

Catena ureaza succes reprezentantilor Catena Racing Team Romania la World Company Sports & Games 2018 din Franta! Catena sustine campionii!

Teaser WCSG 2018: https://youtu.be/25wsgmwQOBw