Casting pentru productiile Operei Comice pentru Copii

In perioada 31 ianuarie - 2 februarie 2015, Opera Comica pentru Copii organizeaza un casting pentru interpreti vocali, actori si balerini, ce vor fi distribuiti in productiile institutiei.

Inscrierea se face prin trimiterea unui CV in limba romana la adresa [email protected], pana la data de 30 ianuarie 2015, ora 18:00. A doua etapa consta intr-o proba practica, organizata in Foaierul Alb, pe 31 ianuarie, de la ora 12, pentru sectiunile canto si actorie, respectiv in Studioul de Balet, pe 2 februarie, de la ora 15, pentru sectiunea balet. Auditiile se desfasoara la sediul Operei Comice pentru Copii, din Calea Giulesti nr. 16, sector 6, Bucuresti.

In cadrul probei practice, candidatii sunt rugati sa pregateasca un moment artistic, corespunzator sectiunii la care s-au inscris: o secventa de balet, la alegere, sau interpretarea unei piese (canto) si a unui monolog/poezie (actorie).

Anul acesta, Opera Comica pentru Copii pregateste patru noi productii: Peter Pan (musical, premiera pe 13 februarie 2015), Flautul fermecat (opera, premiera pe 24 aprilie), Fetita cu chibrituri (balet, premiera pe 5 iunie) si Aventurile Baronului Munchhausen (opera, premiera are loc in cadrul Festivalului International George Enescu). Biletele se pot achizitiona prin reteaua bilete.ro.