Castigatorii campaniei Catena Mos Craciun iti poate da o Dacia pentru inima ta si-au ridicat premiile!

Tragerea la sorti a celor 10 autoturisme DACIA LOGAN oferite de Catena in cadrul campaniei Mos Craciun iti poate da o Dacia pentru inima ta, desfasurata in perioada 13 noiembrie – 20 decembrie 2017 a fost efectuata chiar in Ajunul Craciunului.

Au fost extrase 10 taloane castigatoare pentru cele 10 autoturisme care au intrat deja in posesia fericitilor clienti fideli ai farmaciilor Catena din toata tara.

Emotionati si extrem de fericiti, Eria Popoviciu, Adina Mihaela Badica, Maria Condurache, Anuta Calin, Eugenia Stan, Maria Fabian, Florica Dindirica, Ileana Voinea, Mioara Chivoiu si Eugen Popescu au venit special la sediul FILDAS Trading SRL din Sos. Chitilei nr. 62, Bucuresti pentru a-si lua in primire pretiosul si mult-ravnitul cadou oferit de CATENA.

Sunt bucuroasa sa ma aflu alaturi de castigatorii campaniei Catena carora le pot inmana personal actele si cheile masinilor! – a spus Alina Marinescu, Director General CATENA.

Catena – cea mai mare si mai apreciata retea de farmacii din Romania – este, in prezent, numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania, pozitie pe care o mentine din 2012. In cei aproape 19 ani de existenta, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic romanesc, ci si ca lider de profil in retailul farmaceutic, cu peste 670 de unitati deschise la nivel national. Echipa Catena a reusit sa integreze imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa, dovada fiind cei peste 4,5 milioane de pacienti fideli. Ca o recunoastere a solidei relatii de parteneriat cu romanii, construita in timp si bazata pe incredere, Farmacia Inimii a fost recompensata cu zeci de trofee si premii de excelenta, demonstrand nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, dar ca se implica si activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare.