Bucharest Fashion Week 2014, ziua 4

Bucuresti, 3 decembrie: Bucharest Fashion Week 2014 este in plina desfasurare, iar astazi va avea loc cea de a patra zi a festivalului. Cel mai asteptat eveniment de moda al anului continua si in aceasta seara cu prezentari de moda spectaculoase ale unor branduri si designeri de renume international.
Lista prezentarilor de moda de la Bucharest Fashion Week 2014 va fi completata in aceasta seara de nume sonore precum Guess sau Nausica. De asemenea, cantaretul de origine australiana Faydee isi va face debutul in moda, prezentand in premiera mondiala prima sa colectie de haine. In plus, invitatii Bucharest Fashion Week 2014 vor avea ocazia de a vedea in premiera prezentarile ultimelor colectii ale designerilor DiVero (Republica Moldova), Natascia Casu (Elvetia), Coca Loca si Iulia Ghenea & Emilia Tudoran (UNArte) .
Cea de a treia zi a festivalului s-a ridicat si ea la nivelul asteptarilor publicului. Seara a fost deschisa de un concert sustinut de trupa Publika. Aflati pentru prima oara pe scena festivalului, artistii au dat o nota aparte evenimentului. Mai apoi, seria prezentarilor de moda a fost deschisa de Laura Olteanu, a carei colectie a impresionat prin luxul si eleganta rochiilor de seara in care s-au regasit elemente de inspiratie romantica. Mai apoi, au urcat pe scena Georgette din Republica Moldova, muntenegreanca Nada Koljensic,
Georgiana Iordache, Annami Couture dar si BBY cu ale lor colectii impresionante si pline de stil.
Saptamana modei din Bucuresti va continua pana sambata, 6 decembrie. Ultimele zile a festivalului vor include patru dintre evenimentele care fac, deja, parte din traditie: Miss Romania, Top Model Romania, Gala Fotbalului Romanesc si Romanian Fashion Awards.
Mai multe informatii despre desfasurarea Bucharest Fashion Week 2014 puteti gasi pe www.bfashionweek.com sau in programul de mai jos.
Despre Bucharest Fashion Week
Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al carui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din Romania. Cea de a XXII-a editie a festivalului dedicat modei romanesti se va desfasura in intervalul 1-6 decembrie la Ambasad`Or Events, Otopeni. Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe www.bfashionweek.com.
Program Bucharest Fashion Week 2014:
4 decembrie
DiVero (Republica Moldova)
Guess (SUA)
Nausica
Natascia Casu (Elvetia)
Coca Loca
Annami Couture
Faydee by Only Fashion
5 decembrie
Hardcore Fashion by Laurentiu Dobre
Miss Romania – costume de baie
Gala Fotbalului Romanesc – calup 1
Geanina Olaru
Miss Romania – tinute inspirate din portul popular, realizate de Cristiana Maria Purdescu si Izabela Purdescu
Gala Fotbalului Romanesc – calup 2
Harmont & Blaine (Italia)
Miss Romania – rochii de seara BBY
Gala Fotbalului Romanesc – calup 3
6 decembrie
Top model Romania – costume de baie
Romanian Fashion Awards – calup 1
Ioana Voicu
Top model Romania – tinute casual BSB
Romanian Fashion Awards – calup 2
Andreea Dogaru
Top model Romania – rochii de seara Ana Radu
Romanian Fashion Awards – calup 3
Il lupo loco
In atentia reprezentantilor mass media! Pentru acreditari, va rugam accesati acest link: http://bfashionweek.com/formular-acreditare-presa/
Parteneri:
Printre partenerii acestei editii a Bucharest Fashion Week se numara: Tiriac Auto, Jaguar, Ambasad’Or Events, RIN Hotels, Vincon Romania, Residence Hotels, Eurolines, Candy Buffet, Sky Wellness, Mineli, BroRom, BSB, Trattoria Verdi, Centrul de Estetica Medicala dr. Renert Gad, Cielo Venezia, B2875, Body Art, Casa Baroko, The Vintage, Bro Rom, Geta Marin Hair Academy.