André Rieu pune la vanzare 5.000 de bilete noi pentru CARITATE

Un pret simbolic de 43,2 lei pe bilet – Disponibile pe iarba, in fata Palatului Parlamentului - Concert: sambata, 13 iunie 2015

André Rieu si-a exprimat dorinta de a suplimenta numarul de bilete pentru concertul de sambata, 13 iunie, in scopul de a face un act caritabil special.
Celebrul violonist va scoate la vanzare bilete cu un pret simbolic, ce vor asigura accesul spectatorilor pe iarba, in fata Palatului Parlamentului, urmand ca toate veniturile din vanzarea acestor bilete sa fie donate unei fundatii sau organizatii notorii, care deruleaza proiecte mari pentru intrajutorarea copiilor romani aflati in suferinta.

Cele doua fundatii propuse sunt: UNICEF si Salvati Copiii.

Asadar, incepand din 10 iunie 2015, de la ora 11:30 vor fi in vanzare 5.000 de bilete pe iarba, in fata Palatului Parlamentului, la pretul de 43,2 lei pentru un bilet.

Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro si vor permite accesul spectatorilor la concertul de sambata, 13 iunie 2015, programat sa inceapa la ora 20:30.

Accesul spectatorilor pe gazon, in spatiul mai sus mentionat, se va efectua incepand cu orele 18.00, pe doua cai de acces: una dinspre Parcul Izvor si cea de-a doua dinspre Bulevardul Calea 13 Septembrie.