André Rieu anunta al saselea concert la Bucuresti, pe 7 iunie 2015

Cel de-al saselea concert pe care celebrul violonist André Rieu il va sustine la Bucuresti este programat pentru duminica, 7 iunie 2015, in Piata Constitutiei. Biletele sunt disponibile incepand de joi, 5 februarie, de la ora 9.00, in reteaua Eventim si prin partenerii autorizati. André Rieu promite un eveiment unic, concertele de la Bucuresti fiind singurele organizate in aer liber pe care artistul le sustine in lume, pe langa cele de la Maastricht, orasul sau natal.

André Rieu anunta organizarea celui de-al saselea concert la Bucuresti. Concertul este programat pentru ziua de duminica, 7 iunie, 2015, in Piata Constitutiei. Biletele sunt disponibile incepand de joi, 5 februarie, de la ora 9.00, pe www.eventim.ro, in reteaua Eventim si prin partenerii autorizati. Peste 50.000 de bilete pentru concertele sustinute de André Rieu la Bucuresti s-au vandut pana in prezent, cererea fiind in crestere.

„Dragi prieteni, sper ca ati inceput cu bine noul an! Va trimit salutari din Berlin, suntem in plin turneu in Germania! In ultimele saptamani, am primit atat de multe mesaje de la oameni minunati. De aceea, ma bucur foarte mult ca am reusit sa programam inca un concert! Pe langa traditionalele concerte in aer liber pe care le sustin in Maastricht, orasul meu natal, concertele din Romania sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte in aer liber in anul 2015 nicaieri in lume! Nu pot sa va spun cat de mult astept sa ne intalnim in aceste seri magice, la Bucuresti!”, este mesajul transmis de André Rieu fanilor din Romania.
De asemenea, André Rieu ii invita pe fanii romani sa intre in atmosfera de Valentine’s Day cu un nou clip video dedicat special zilei de 14 februarie. Clipul poate fi vizualizat la acest link. . “Sunteti si voi printre cei din imagini?”, se intreaba André Rieu.

Contacte pentru presa:
Ana-Maria Onisei : email [email protected]