2015 – Debut cu succes pentru CATENA RACING TEAM

Echipa CATENA RACING TEAM a debutat cu dreptul in sezonul competitional 2015 prin participarea la cea de-a IV-a editie a Semimaratonului Brasov Intersport 2015

Pe 4 aprilie 2015 in Piata Unirii din Brasov reprezentanti din Constanta, Pitesti, Galati, Brasov si Bucuresti ai FILDAS si CATENA Grup, dar si ai Senso Arte (TONICA Group) s-au aliniat la START-ul Semimaratonului Brasov Intersport 2015 (www.semimaraton.ro). Ei au concurat sub culorile echipei CATENA RACING TEAM la cele trei categorii ale competitiei de alergare montana: Semimaraton (21 km) / Cros (10 km) / Cursa Populara (4 km).

Semimaratonul Brasov – Intersport, organizat de Asociatia ”Cetatea Brasovului” este cea mai importanta intrecere de alergare montana din tara si datorita numarului record de participanti. La START-ul editiei 2015 s-au aliniat peste 1.500 de alergatori din tara si din strainatate!

Iata care au fost categoriile si sectiunile de concurs:

Categorii Semimaraton:
• 14-22 ani masculin , 14-22 feminin
• 23-39 masculin, 23-39 feminin
• 40+ masculin, 40+ feminin

Categorii Cros:
• 14-19 ani masculin , 14-19 ani feminin
• 20+ masculin, 20+ feminin

Categorii Cursa Populara
• 12-13 ani masculin , 12-13 ani feminin
• 14-19 ani masculin , 14-19 ani feminin
• 20+ masculin, 20+ feminin

Remarcabil este si faptul ca banii proveniti din achitarea taxelor de participare vor fi folositi si in acest an pentru o cauza nobila. La editia 2014 a Semimaratonului, din fondurile obtinute din donatii s-a reusit achizitionarea a trei masini cu care medicii Hospice-Casa Sperantei pot asigura asistenta la domiciliul pacientilor. Pentru editia 2015 organizatorii si-au propus printre alte actiuni certificarea unui numar de 40 de tineri liceeni in acordarea de prim-ajutor, printr-un curs sustinut in colaborare cu specialistii SMURD din Targu Mures.

Organizatorii incurajeaza participarea celor foarte tineri si a oamenilor varstnici. Astfel, a fost lansat programul „140 de batai pe minut” care aduce in discutie o componenta importanta, dar neglijata a educatiei: deprinderea de a face miscare, un principiu esential pentru atingerea unui nivel real si durabil de sanatate si de performanta. Prin acest program, copiii si adolescenttii sunt incurajati sa participe la Semimaraton, primii 300 de participanti, cu varste cuprinse intre 12 – 20 de ani primind o reducere de 67% la taxa de inscriere pentru Cursa Populara de 4 km. In felul acesta, ei au achitat doar o taxa simbolica de 10 lei. Totdata, in semn de incurajare si respect pentru ”seniorii” amatori de sport, persoanele peste 60 de ani au avut posibilitatea sa participe gratuit.

Un an 2014 de exceptie pentru CATENA RACING TEAM

CATENA RACING TEAM, o echipa polisportiva lansata oficial pe 6 septembrie 2014 a marcat anul trecut un sezon competitional de succes prin participarea la competitii majore de gen: concursul de mountain bike „Macin XC”, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National ”Muntii Macinului”, cursa ”Zimbraria Neagra XC”, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita, competitia de mountain bike ”Maratonul Dunarii” (Giurgiu), competitia de ciclism cross–country ”Rocket Bike Fest” care a avut loc in Padurea Cernica sau Campina Open MTB 2014, competitie de debut la care au fost recompensati cu Premiul pentru ”Cea mai inimoasa si numeroasa echipa”. Atunci, aproape 150 de reprezentanti CATENA RACING TEAM din toata tara s-au aliniat la START-ul evenimentului organizat cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos!
La aceste intreceri, CATENA RACING TEAM a fost distinsa cu premii speciale pentru echipa ”Cea mai numeroasa” si ”Cea mai inimoasa”, iar membrii clubului au cucerit medalii de aur, argint si bronz.

Cu siguranta vom auzi si in acest an de performantele si performerii CATENA RACING TEAM, ”o echipa formidabila” infiintata la initiativa Vicepresedintelui FILDAS si CATENA Group, Radu George. O echipa inimoasa a caror membri vor participa in 2015 la cele mai importante competitii sportive din Bucuresti si din tara de mountain-bike, (semi)maraton, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.

Ne vom reintalni pe 18 aprilie la celebra competitie ASALTUL LUPILOR unde echipa CATENA RACING TEAM va participa in premiera!
http://www.asaltullupilor.ro/eveniment/asaltul-lupilor/

Mult succes in anul competitional 2015 tuturor membrilor CATENA RACING TEAM!