Povesti pictate de Paula Vladescu

Lucrarile artistei Paula Vladescu expuse la Galeria U Art, ne introduc in atmosfera sarbatorilor de iarna. Retraim alaturi de artista Craciunul copilariei petrecut la bunici cu cozonaci, mere coapte si miros de scortisoara.

A fost odata ca-n povesti!… la Galeria U Art

Expozitia de pictura A fost odata ca-n povesti!… reuneste lucrari cu atmosfera de poveste dar si icoane cu Maica Domnului create special de artista Paula Vladescu pentru intampinarea Craciunului. Intram intr-o lume feerica, stralucitoare, unde stelele din picturile artistei, ne amintesc de colindatori.
Mi-am adus aminte de un moment frumos cand mergeam la bunica la tara si aveam timp atunci sa citesc povesti. Aveam un motanel foarte simpatic care aparea tot timpul in locuri neasteptate si facea multe pozne, povesteste artista Paula Vladescu.
Acest motanel apare acum in multe din lucrarile din expozitie.
Culorile reci si luminoase domina lucrarile din expozitie, exceptie facand lucrarea cu Rodie – o rodie din care parca se revarsa rubine pretioase. Aceasta este o alta draga amintire din copilaria artistei, povestita prin culoare pe panza.
Expozitia de pictura „A fost odata ca-n povesti!… ” a artistei Paula Vladescu poate fi vizitata la Galeria U Art pana pe 23 decembrie 2014. Expozitia este un moment plin de magie si de bucurie.

Despre VinoPictura

Artista Paula Vladescu alaturi de Dorin Apreutesei au initiat un proiect incitant denumit VinoPictura, un proiect de socializare, creatie si divertisment, in care se imbina vinul, pictura si distractia. Toti cei care participa sunt invitati sa picteze un tablou pe panza, pe care apoi il vor lua acasa.
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru arta.
Realizator: Bogdana Contras