“PODURI EUROPENE” – vernisajul Expozitiei Internationale de Arta Plastica Feminina Contemporana

Pe 8 martie 2013 a avut loc la Galeria Caminul Artei vernisajul Expozitiei Internationale de Arta Plastica Feminina Contemporana si lansarea catalogului “Poduri Europene”, editiile 2011- 2012.

Evenimentul a fost organizat de Fundatia Fildas Art si Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania si sponsorizat de Farmaciile Catena.

Proiectul “PODURI EUROPENE” s-a nascut in 2004, atunci cand entuziasmul drumului european pe care Romania se inscrisese si in zona artelor plastice. Atunci, din initiativa Rodicai Xenia Constantin, artist plastic si Presedintele Asociatiei Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania, s-a organizat primul Atelier International de Creatie, reunind artiste din multe tari europene. An de an, prestigiul PODURILOR EUROPENE a crescut, artiste din Romania fiind invitate in repetate randuri sa expuna in galerii importante din Europa. In acelasi timp, cel putin o data pe an in Romania s-a organizat o expozitie ampla cu lucrarile realizate de artistele participante la Atelier.
Cuvantul de deschidere al expozitiei afost sustinut de Doamna Doina Pauleanu, Director al Muzeului de Arta Constanta.

Vizitand expozitia, veti avea privilegiul sa vizionati lucrarile executate in Taberele Internationale de Creatie de la Eforie in anii 2011 si 2012, lucrari care au fost prezentate cu mare success, anul trecut, la Muzeul de Arta din Constanta. Totodata veti putea rasfoi albumul dedicat perioadei 2011-2012 al Podurilor Europene.

Galeria Caminul Artei (parter si etaj),
Str. Biserica Enei nr.16

Expozitia mai poate fi vizitata pana 23 martie 2013.
Program: Luni – Sambata, 11.00 – 19.00