Noaptea Alba a galeriilor la Galeria Senso

Noaptea Alba a Galeriilor a intrat in al 13-lea an de existenta cu seria de productie lucrari si expozitii de arta, productii speciale ce reunesc in Bucuresti si alte 13 orase din tara un program nocturn de arta contemporana. In capitala, saizeci si noua de locatii s-au regasit pe harta celei de-a treisprezecea editii NAG, invitand publicul sa petreaca o noapte alba in compania artei contemporane.

Cu ocazia Noptii Galeriilor deschise 2019, Galeria Senso isi deschide portile cu o minunata expozitie colectiva, ce cuprinde pictura, sculptura, bijuterie, arta ceramica si grafica. Printre artistii prezenti ii enumeram pe: Alina Bancila, Raluca Buzura, Maria Filipescu, Dan Bancila , Vladimir Cioroiu, Nicolae Moldovan , Ghica Mihaela, Catalin Hriumiuc, Nicolae Razvan Mincu, Radu Dumitru, Cristiana Russu Daniela Fainis, Liviu Brezeanu, Ana Stefania Andronic, Lucian Butucariu , Ailincai Arina, Mihai Topescu, Cela Neamtu, Serban Vrabiescu, Edith Torony, Rodica Lomnasan, Sergiu Chihaia, Ileana Horoba Danci, Gena Tudor, Brandusa Ungurasu, Ana Dobras, Mihaela Speranta Cherciu.

„Aducem arta mai aproape de tine – este deviza galeriei noastre, în numele careia ne-am propus sa facem o selectie cat mai reprezentativa de autori si opere. Expozitiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate tuturor – Catena pentru Arta – prin care speram sa se manifeste, autentic si original, o vocatie culturala asumata! Vom continua sa organizam si în 2019, cu acelasi succes, evenimente de referinta in peisajul cultural al Bucurestiului.” – Galeria de Arta Senso, Bucuresti.

Noaptea Alba a Galeriilor/NAG este un eveniment cultural initiat si dezvoltat national de catre Asociatia Ephemair cu sprijinul BRD Groupe Société Générale.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.

Realizator: Alexandra Lupu

Editor: Stanislav Pescu

Imagine: Silviu Crangureanu