Mesajul din sticla Ioana Stelea

Expozitia Ioanei Stelea este deschisa la Ghetaria de la Palatul Mogosoaia si cuprinde, intr-o scenografie atent conceputa, exclusiv lucrari din sticla, materialul preferat al artistei.

Ioana Stelea s-a nascut in 1988, la Ramnicu Valcea. Este doctorand in cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, pe care a absolvit-o cu specializarea Sticla, la clasa profesorului si artistului sticlar Dan Popovici.

Incepand din 2007 participa la numeroase expozitii nationale. In 2012 este prezenta la expozitiile internationale Contemporary Glass Society, UK, Statements and Questions – European Glass Sculpture si Bienala Internationala Art-Glassexhibition, Zwiesel, Germania. In anul 2013 participa, de asemenea, la expozitiile internationale Parallel Realities, Devlalikar Art Gallery, Indore, India si Imprint Casting in Glass, Contemporary Glass Society, UK.

Expozitia “Mesajul din sticla” este deschisa in perioada 11 august – 30 septembrie. Curatorul expozitiei este artista Cristina Bolborea. Cuvintul de deschidere a expozitiei a fost tinut de Doina Mandru, director al Centrului Cultural Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.