Manuela Botis – expozitia Iubire si Recunostinta

La Cluj-Napoca, in spatiul Galeriei Paul Sima din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, s-a deschis o emotionanta expozitie de arta decorativa intitulata "Iubire si Recunostinta" a artistei clujence Manuela Botis

Expozitia intitulata "Iubire si Recunostinta" este dedicata aniversarii la data de 19 octombrie 2019 a 100 de ani de la infiintarea Colegiului National "George Baritiu", primul liceu romanesc din Cluj-Napoca.
Artista Manuela Botis este absolventa acestui renumit liceu si a Institutului de Arte Plastice si Decorative "Ion Andreescu" din Cluj-Napoca. A participat cu picturi si tapiserii la 333 de expozitii in tara si in strainatate, cea mai recenta prezenta fiind cea de la Galeria de Arta Contemporana din Piramida Muzeului Louvre din Paris.
Expozitia personala pe care o propune Manuela Botis cuprinde 21 de lucrari inspirate de semnul Sfintei Cruci si de florile din fata manastirilor admirate de catre artista in pelerinajele religioase din Israel, Palestina si Grecia realizate in ultimii 5 ani.
Expozitia "Iubire si Recunostinta" a artistei Manuela Botis este deschisa in perioada 10 octombrie – 4 noiembrie 2019 la Galeria Paul Sima din Cluj-Napoca.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras