Ipostaze tulburatoare de Ana Stefania Andronic

La Galeria Senso a avut loc deschiderea expozitiei temporare intitulata "Ipostaze tulburatoare" a artistei Ana Stefania Andronic BUZU. Pana pe 25 februarie 2021, puteti vizita expozitia in primitoarele sali ale galeriei Senso din Calea Victoriei nr. 12C (colt cu strada Lipscani).

Acest eveniment este sustinut de FILDAS Art si Catena Grup prin Programul CATENA pentru ARTA.

Membra din 2014 a Uniunii Artistilor Plastici, Ana Stefania Andronic BUZU a urmat cursurile de grafica de la Liceul de Arta „Nicolae Tonitza” si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti – Facultatea de Arte Plastice, unde l-a avut indrumator pe Mircia Dumitrescu. A ales sectia de Grafica, pentru ca era fan al desenelor animate inca de pe bancile „elementarei” si a descoperit in profesorul Mircia Dumitrescu un indrumator plin de intelegere pentru “fandacsiile” discipolilor sai. Din 2010 pana in prezent a fost protagonista mai multor expozitii personale (de arta digitala, de design vestimentar, de arta decorativa) si de grup, in tara si in strainatate. Expozitiile personale din ultimii ani, precum si participarile la targuri internationale ale Anei Stefania Andronic BUZU „au investigat noi modalitati de expresie in pictura figurativa, evoluand spre un decorativism complex, impregnat de simboluri si sugestii grafice”.

Expozitia "Ipostaze tulburatoare" a artistei Ana Stefania Andronic a fost curatoriata de regretatul critic de arta Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, plecata dintre noi pe 23 decembrie 2020.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.

Realizator: Bogdana Contras