Ion Anghel la Galeria Senso

La Galeria Senso s-a deschis una dintre cele mai moderne expozitii din ultima vreme - expozitia de pictura si obiect a artistului Ion Anghel. Expozitia, care reuneste lucrari realizate de artist intre anii 2012-2015, a fost deschisa de criticul de arta Dr. Doina Pauleanu. Artistul a multimit invitatilor prezenti la vernisaj spunand Va mai astept asa cum sper sa ma asteptati si dumneavoastra pe mine in viitor. Expozitia Ion Anghel poate fi vizitata zilnic pana pe 30 iunie 2015.

Expozitie Ion Anghel la Galeria Senso

Neobosit si de neoprit, Ion Anghel, absolvent al Universitatii Nationale de Arta, clasa profesor Florin Ciubotaru, promotia 1998, expune la Galeria Senso de indata ce inchide o alta personala (cu lucrari diferite) la Muzeul Taranului Roman si in spatiul de proximitate al manifestarii Experiment 40, organizata in septembrie trecut la Muzeul de Arta Constanta. Coborand inca doi ani pe verticala timpului (si oprim aici enumerarea care insumeaza alte opt expozitii de la debutul din 1999), pot fi inregistrate doua manifestari bine primite – De la arta bruta la arta povera – 2013, Muzeul Taranului Roman si De la subiect la obiect – 2012, Galeria Cuhnia, Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, Mogosoaia. Pentru continuitate, am sugera chiar un titlu prezentei manifestari de la Galeria Senso; mentionandu-l: Ceea ce poate fi reprezentat, poate fi reprezentat cu elemente putine, declinam orice pretentie de originalitate, de vreme ce ne-am limitat la o parafraza dupa denumirea lucrarii lui Ion Anghel (numarul 20 din actuala expozitie), Ceea ce poate fi spus, poate fi spus in putine cuvinte. (Dr. Doina Pauleanu – critic de arta, Directorul Muzeului de Arta Constanta)
Expozitia Ion Anghel subliniaza deschiderea Galeriei Senso pentru toate tipurile de abordare si pentru toate categoriile de creatori; singura conditie pe care o impune este calitatea. (Anca Vlad, Presedinte Fundatia FILDAS ART)

Catena Grup, prin Programul Catena pentru Arta este sponsor al evenimentului gazduit de Galeria SENSO.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras
Foto: Sebastian Oros