Expozitie noua la noua adresa a Galeriei Senso (Calea Victoriei nr. 12C)

Pentru a fi mai aproape de iubitorii de arta, Galeria Senso s-a mutat intr-un spatiu nou pe Calea Victoriei la numarul 12C (colt cu strada Lipscani), un spatiu modern amenajat, unde sunt prezentati artisti romani contemporani.

Expozitia cu care se deschide noul spatiu se intituleaza Time to Bloom, iar lucrarile de pictura, grafica, ceramica, sculptura si bijuteriile pot fi admirate si achizitionate in perioada 5 martie – 5 aprilie 2019. Este o expozitie care aduce frumusetea in sufletele noastre prin lucrarile sale in diferite materiale: lemn, piatra, portelan, bronz, sticla.

Artistii care prezinta lucrari in Galeria Senso sunt: Dan Bancila, Dumitru Radu, Mihai Topescu, Daniela Fainis, Anca Boeriu, Corneliu Vasilescu, BUZU, Ana Zoe Pop, Ion Anghel, Ion Iancut, Nicolae Razvan Mincu, Cela Neamtu, Dinu Campeanu, Lucian Butucariu, Edith Torony, Catalin Hrimiuc, Vladimir Cioroiu, Raluca Buzura, Alina Bancila, Maria Filipescu.

Galeria Senso incearca sa sensibilizeze societatea romaneasca in raport cu actul artistic, sa-i propuna, in flux neabatut, repere necunoscute, recunoscute sau pe cale de afirmare, sa sporeasca vizibilitatea discursurilor artistice, sa medieze noi cai de comunicare, sa devina loc de consacrare si reper de neocolit in campul artei contemporane romanesti. Proiect in evolutie, dedicat conceptelor, ideilor si modalitatilor de reprezentare ale actualitati artistice, cu grad inalt de relevanta sau doar cu aspect explorator, activitatea galeriei propune vizitatorilor sai sensuri complexe de alcatuire si lectura a imaginii, pentru a fi, in continuare, dar cu alta vizibilitate, o platforma de neocolit intre public si arta contemporana. (Dr. Doina Pauleanu, critic de arta)

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras
Foto: Cris Ardelean