Expozitia Mistic Ciric la DanaArtgallery

DanaArtgallery a organizat in vara aceasta in perioada 15-25 august 2014 o tabara de creatie la Ciric, Iasi. Picturile realizate in aceasta tabara fac subiectul expozitiei Mistic Ciric.

Mistic Ciric, Povesti din tabara de creatie de la Iasi

Daca ne gandim la Iasi ne gandim la poezie, tei infloriti, paduri dese si coline asemeni celor de la Roma. Oras cultural universitar, Iasul poarta amprenta personalitatilor care au trait si creat aici. Noul si vechiul se intrepatrund intr-un oras atemporal. Poezia, spiritualitatea , istoria si natura sunt subiectele care au influentat creatia celor sase artiste venite aici sa picteze: Daniela Zbarcea( artist visual si organizator), Adriana Vasile, Ana Petrovici Popescu, Bogdana Contras, Gabriela Anitei si Caroline Andreea Zgortea.
La Ciric , zona unde a fost realizata tabara de creatie este practic o padure traversata de un lac. Spatiul care a gazduit tabara a avut un efect de relaxare creativa.

DanaArtgallery creaza conexiuni prin arta

DanaArtGallery este una dintre tinerele galerii fondata din dorinta de a reprezenta si sustine atat tinerii artisti cat si pe cei care nu se afla in mainstream. Galeria doreste a fi mijlocul prin care artistii se pot conecta cu publicul lor si astfel le promoveaza lucrarile de arta in galeria online si la expozitii. Proiectul DanaArtGallery a fost initiat de catre artista Daniela Zbarcea. Lucrarile expozitiei Mistic Ciric pot fi vazute in perioada 8 noiembrie – 30 noiembrie 2014, in spatiul Galeriei Odeon, foaierul salii studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei nr. 40-42.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Ema Nicola.