Collective landscape si Aaron la Galeria Posibila

La Galeria Posibila puteti viziona expozitiile collective landscapes, performance, a Adinei Mocanu si Aaron, a Irinei Ghenu. Ambele sunt lucrarile de absolvire a masteratului la UNArte 2014.

‘collective landscapes’, performance

Va invit la o intilnire. Avem o camera, doua scaune, o hartie si un creion. Imi pun abilitatea de a desena la dispozitia voastra. Voi imi povestiti o amintire, eu o reprezint. Impreuna, noi toti, revelam memoria, re-actam o istorie a noastra, a tuturor, raportam propria individualitate la un colectiv. Vino, ai fii parte din povestea ta, Adina Mocanu, artist

Aaron

In martie 2012 l-am intilnit pe Aaron Clarke. O prietenie obisnuita s-a transformat in scurt timp in proiectul de fata. Un absolvent al sectiei de filosofie si o absolventa a departamentului de Fotografie si Video realizeaza un proiect dialog ce cauta sa trateze tema memoriei si fotografiei domestice in cadrul mediului virtual si, in special, in paradigma retelelor de socializare, in care simulacrul se confunda si devine unul cu realitatea. Cum functioneaza toate acestea in contextul existentei retelelor de socializare? In conditiile in care una din trei motivatii de divort din Statele Unite sau Regatul Unit contin cuvantul Facebook, cum putem spune ca imaginile si intreaga persona a Facebook-ului coexista sau se confunda cu noi insine? Proiectul si-a propus sa analizeze aceasta problematica, ajungind, insa, sa se itereze intr-o autoanaliza, marturiseste Irina Ghenu, artist.

Perioada de expoziție: 26 iunie – 16 iulie 2014
Program de vizitare: de joi pana sambata, intre orele 16-21

Acest program va este oferit de Catena pentru arta.
Realizatori: Oana Georgescu
Mihaela Moldoveanu