15 artisti la Galeria Senso

La Galeria Senso s-a deschis expozitia colectiva de Arta Decorativa 2015, expozitie care prezinta lucrarile de ceramica, sticla, metal si tapiserie a 15 artisti romani contemporani. Artistii participanti sunt Arina Ailincai, Dan Bancila, Anca Boeriu, Cristina Bolborea, Manuela Botis, Sanda Bucur, Lucian Butucariu, Daniela Fainis, Costel Iacob, Nicolae Moldovan, Cela Neamtu, Aniela Ovadiuc, Dionisie Popa, Dumitru Traian Tili si Mihai Topescu. Expozitia poate fi vizitata in perioada 15 decembrie 2015 - 29 ianuarie 2016, de luni pana vineri intre orele 11.00 – 18.00, sambata si duminica intre orele 12.00 -18.00.

Lucrari de ceramica, sticla, metal si tapiserie la Galeria Senso

Actuala manifestare dedicata artei decorative este un nou si adecvat prilej de a prezenta un numar insemnat de artisti si obiectele pe care le-au creat cu ingeniozitate si elanuri ale fanteziei care par de neoprit. Expozitia cumuleaza, intr-o etalare adecvata, piese din cupru, bronz si alama, din gresie, portelan, glazuri, oxizi metalici si pigmenti, din lemn, sticla optica, opalina, fuzionata si cristal, din lana, bumbac, matase si broderie, realizate cu tehnici de o varietate inepuizabila, randuite intre specificitate, traditie si experiment.
Acest eveniment este o modalitate sarbatoreasca prin care Fundatia Fildas Art se desparte de anul vechi – s-au scurs deja 350 de zile! – si il intampina cu bucurie si speranta pe cel nou, 2016.

Aducem arta mai aproape de tine – iata deviza galeriei noastre, in numele careia ne-am propus sa facem o selectie cat mai reprezentativa de autori si opere. Expozitiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate tuturor – Catena pentru arta – prin care speram sa se manifeste, autentic si original, o vocatie culturala asumata.
Sarbatori fericite si un an nou mai bun! – Galeria de Arta SENSO
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras