Asociatia M.A.M.E. a strans la „Balul Stelutelor” fondurile necesare pentru dotarea unei camere multisenzoriale la Centrul Stelutelor

Asociatia M.A.M.E. a organizat joi, 10 noiembrie, cea de-a VI-a editie a evenimentului caritabil Balul Stelutelor, cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave. Evenimentul a avut loc in Sala Ronda a Hotelului InterContinental si a reunit, intr-o seara magica a faptelor bune, peste 160 de persoane, prieteni ai copiilor bolnavi pe care organizatia ii ajuta, dar si vedete si artisti renumiti de pe scena autohtona: Razvan si Dani, care au prezentat evenimentul, Anca Lungu, care a moderat licitatia cu strigare, soprana Felicia Filip, solista Paula Seling, cantareata Lidia Buble, dansatoarea Cezara Blioju si trupele SCENA si Uninvented Theatre, care au sustinut diverse momente artistice in cadrul evenimentului caritabil.

Atmosfera evenimentului a fost animata, pentru al treilea an consecutiv, de Razvan si Dani, prezentatorii matinalului difuzat de Antena 1. Punctul culminant al serii l-a reprezentat licitatia cu strigare, moderata de Anca Lungu, indragita prezentatoare TV, si actorul Marius Dragus, moment in care au fost valorificate obiecte de arta donate de personalitati publice si artisti renumiti: Ioan Nemtoi, Irina Neacsu si Liviu Mihai. A fost licitata, de asemenea, si o colectie de CD-uri donata de soprana Felicia Filip, care a interpretat pentru invitati, intr-un mod exceptional, melodii consacrate din repertoriul sau.

Suma stransa prin valorificarea obiectelor de arta, precum si din sponsorizari in bani, produse si servicii a fost de 31.200 euro, fonduri care vor contribui la amenajarea si dotarea unei camere multisenzoriale in cadrul Centrului Stelutelor, centru de suport, consiliere si recuperare socio-medicala infiintat de Asociatia M.A.M.E. “Incepand cu luna octombrie 2016, Asociatia M.A.M.E. isi desfasoara activitatea intr-un nou sediu, mult mai incapator, care ne permite sa ajutam si mai multi copii sa beneficieze de suportul si atentia specialistilor, atat de necesare pentru a depasi cu bine perioada de confruntare cu boala. Fondurile stranse in cadrul Balului Stelutelor ne vor ajuta sa dotam cu aparatura si mobilier o camera multisenzoriala care ne va permite sa introducem o noua terapie in paleta de servicii oferite gratuit in cadrul Centrului Stelutelor” – a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E.

Evenimentul caritabil s-a bucurat si de sustinerea solistei Paula Seling, a cantaretei Lidia Buble, a dansatoarei Cezara Blioju, precum si a trupelor SCENA si Uninvented, care au sustinut pro-bono momente artistice in cadrul Balului Stelutelor.

Asociatia M.A.M.E. multumeste sponsorilor, partenerilor, invitatilor si voluntarilor, alaturi de care, in seara balului, a scris un nou capitol din povestea Centrului Stelutelor.

Parteneri: Fundatia Vodafone Romania si Cris Garden.

Parteneri media: Agerpres, Senso Arte, Eva.ro, Business Woman, ROmedic, Saptamana Medicala, Explore Medicine TV, BonCafe Style, Tonica.

Sponsori: Radacini Motors, Brenntag, Competence Call Center, Avon Romania, KiloStop, LeasePlan, Fundatia Sensiblu, Interbrands, Intoco.

Sponsori in produse si servicii: CORA Lujerului, WIPRO, DJ Proffesional, Guy Laroche, Orhideea SPA, YVY Bags, Jidvei, Del Mar Medical SPA, Ioan Nemtoi, Irina Neacsu, Liviu Mihai, Ada Condeescu, Mihaela Horga, Atelierul lui Feraru, Bloom Salon, Dana Arnautu, Tandem Foto, Story Corners.