#GeneratiaEurovision petrece in Centrul Vechi

Ovidiu Anton, Ovi&The Twins, Florena si Maria Ale sustin un concert in Freddo Lounge & Bar Joi, 14 aprilie, de la ora 21.30, TVR va da intalnire cu #Generatia Eurovision in Freddo Lounge & Bar din Centrul Vechi (strada Smardan 30). Fanii din Romania ai celui mai mare concurs muzical din lume se pot bucura de o petrecere Eurovision, asa cum deja s-au obisnuit, alaturi de reprezentantul tarii dar si de alti artisti.
Asadar joi, cap de afis al petrecerii este Ovidiu Anton, cel care va urca pe scena Eurovision 2016 – si care va fi sustinut de Ovi, artistul care ne-a reprezentat de doua ori in competitia muzicala europeana. Asa cum ne-a marturisit chiar el, „cele doua prezente pe scena Eurovision mi-au determinat drumul artistic iar acest concurs este ca un microb pe care, daca l-ai „capatat”, nu mai scapi. Si chiar daca nu mai particip la faza internationala, imi este imposibil sa nu ma implic in sustinerea artistului roman care va merge acolo. Stiu ce il asteapta, stiu cat de mult conteaza fiecare detaliu si vot, asa ca joi trebuie sa convingem pe cat mai multi ca muzica din Romania este una de calitate, valoroasa si ca vocile noastre merita locuri cat mai bune in clasamentul final”.
Publicul care va veni joi seara la petrecerea Eurovision se va intalni nu doar cu Ovidiu Anton si cu Ovi&The Twins (band-ul sau), dar si cu alti artisti precum Florena si Maria Ale. Alaturi de ei va fi prezenta echipa Eurovision coordonata de Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei la Stockholm.
„Petrecerea #Generatia Eurovision este ocazia pe care TVR o ofera fanilor nostri de a se bucura de acest concurs in egala masura cu fanii din celelalte tari. Eurovision nu este doar o transmisiune de televiziune, nu este doar cel mai mare concurs, a devenit deja un fenomen cultural, de o amploare impresionanta, la care romanii sunt parte –si parteneri – in egala masura”, a declarat Iuliana Marciuc.
Cele mai bune momente ale evenimentului #Generatia Eurovision din clubul Freddo Lounge & Bar vor fi difuzate difuza in emisiunea Drumul spre Stockolm.
Concursul cantecului european se va desfasura, in 2016, la Stockholm, Suedia, in 10, 12 si 14 mai. In competitie s-au inscris 43 de tari, cu trei mai multe decat la editia precedenta. Romania va participa in a doua semifinala a concursului, cea din 12 mai, alaturi de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elvetia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel si Serbia. Pe eurovision.tvr.ro, se gasesc toate informatiile despre concurs, dar si noutatile din tara si din strainatate pe subiectul Eurovision.