CHRISTMAS VILLAGE EDITION 2015

“Just a week before Christmas, come and enjoy the magic of all things festive!”
The Vintage Pub, 12-13 Decembrie 2015, intre 12:00-19:00

Uptown Girl revine si in acest an si ne invită să pregătim impreună un Crăciun magic. Si nu, nu ne trebuie o baghetă fermecată, pentru că magia o vor crea prin produsele realizate de designeri si artisti handmade.

The Vintage Pub din Centrul Vechi va fi locul unde va prinde viată a III-a editie de Christmas Village, locul unde decoratiunile, bijuteriile, dulciurile si articolele vestimentare ce poartă semnătură unor designeri talentati vor primi acordul lui Mos Crăciun, pentru a ajunge in mainile voastre, pasionatii de produse designer si handmade si ale celor care veti porni “vanătoarea de cadouri” pentru cei dragi.

In perioada 12-13 Decembrie 2015, veniti alături de UpTown Girl unde, ca de fiecare dată veti avea parte de surprize si tombole pe parcursul celor două zile de targ atat pentru vizitatori cat si pentru expozanti.
Vă puteti răsfată cu sesiuni gratuite de make-up de la specialisti in Beauty-corner-ul Flormar, iar Henna Journey vă va incanta cu frumoasele tatuaje cu henna. In plus, Exotique Romania vor fi prezenti cu decoratiuni de sărbători si cadouri inedite pentru a crea o atmosferă exotică printr-un mixt inteligent de elemente, culori si texturi.

Evenimentul este sustinut de The Vintage Pub, Exotique, Flormar, Bigcitylife.ro, Sensoarte, Tonica, YumStops, Revista Atelierul, Bucharest Style, Express the Style, Lookool, Walk with Ad, La Chic Boutique, The Fashionable Squad, Metropotam, Findyourjoy, Autentici.ro, DoDesign, Pia Marina, Raw Studio, Instilulmeu.ro, si multi altii.

Lasă-te furat de magia unui eveniment special, condimentat cu muzică si arome de sărbători . Te asteptăm cu o multime de cadouri si surprize, tu vino doar cu poftă de shopping!
CHRISTMAS VILLAGE 3rd Edition

12-13 Decembrie intre 12:00-19:00
The Vintage Pub, Str Smardan 43, Centrul Vechi Bucuresti

Pentru mai multe informatii, vă rugăm să accesati pagina oficală de Facebook:
https://www.facebook.com/events/752015138261402/ Like! www.facebook.com/uptowngirlevents