GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA CATENA 2015

Evenimentul anului din peisajul media online, GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA CATENA 2015 va avea loc pe 30 septembrie la Hotel MARSHAL GARDEN!

Artistii care vor fi prezenti pe scena premiilor pentru momente muzicale live sunt trupa Bedda Band, soprana Ianna Novac, Yanka, Dorina Vasilashko, IRRA (3D music) si Cat Sinner (3D music)
Anul acestea vor fi prezentate publicului telespectator online, dar si invitatilor mai multe show-uri muzicale : 3D live music, pop opera, dance, acustic, electronic si folclor.
Evenimentul va fi transmis in direct pe www.radardemedia.ro incepand cu ora 19, in ziua de 30 septembrie de la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, dar si pe postul de televiziune THV.

La eveniment si-au anuntat prezenta vedete de televiziune, jurnalisti, oameni din industria de publicitate si comunicare, reprezentanti ai companiilor de top care isi desfasoara activitatea in zona media, vedete din showbizz si sfera culturala.

In seara zilei de 30 septembrie vor fi acordate urmatoarele premii, care reflecta in totalitate opinia cititorilor din mediul online (votul este la vedere, fara juriu):
Cel mai bun show de divertisment
Cea mai buna emisiune de televiziune (emisiune cu frecventa zilnica de tip matinal, news magazine, tabloid, late night)
Cea mai buna emisiune informativa (talk show, emisiune de anchete, reportaje, documentare, pamflet, etc.)
Cea mai buna emisiune de tip reality show
Cel mai bun serial difuzat de o televiziune din Romania
Cel mai bun prezentator TV/cuplu
Cel mai bun jurnal TV de stiri
Cea mai buna platforma de stiri/publicatie online
Cel mai bun proiect de radio
Cel mai bun blog
Cea mai sexy vedeta feminina
Cea mai sexy vedeta masculina
Melodia anului
Artistul anului
New entry 2015 in televiziune
OMUL MEDIA AL ANULUI

Premiile RADAR DE MEDIA sunt singurele premii acordate industriei mass media din Romania de catre o publicatie online de specialitate; nominalizarile si castigatorii fiind alesi, in exclusivitate de catre publicul cititor prin vot la vedere. Prima editie a avut loc in anul 2010.