START INSCRIERILOR Festivalul International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”, Editia a XI-a, Bucuresti

Teatrul Ion Creanga a dat start inscrierilor pentru cea de-a XI-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”, un program complex de educatie teatrala si culturalizare, care va avea loc in perioada 3 – 10 octombrie a.c.

Reunind pe durata celor 8 zile de desfasurare un program variat de evenimente pentru cei mai mici dintre spectatori, dar si pentru publicul adult, Festivalul incurajeaza teatrele si companiile profesioniste de spectacole – atat din tara, cat si din strainatate – sa participe cu productii de teatru dramatic, liric, coregrafic, teatru de papusi, etc.

Teatrele interesate de inscrierea la Festival pot trimite formularul de aplicatie, descarcat de pe www.fitc.ro, insotit de link-ul cu inregistrarea integrala a spectacolului, fotografiile si fisa tehnica, nu mai tarziu de 19 aprilie 2015 la adresa de e-mail [email protected]. Inregistrarile pe suport fizic (DVD) se vor expedia pe adresa sediului administrativ al Teatrului Ion Creanga – Str. General Constantin Budisteanu, nr. 24, sector 1, Bucuresti.
In urma vizionarii inregistrarii spectacolelor si indeplinirii conditiilor solicitate, Consiliul Artistic al Festivalului va stabili spectacolele care vor participa la cea de a XI-a editie a Festivalului, in cadrul celor 2 sectiuni competitionale: Spectacole pentru 1-6 ani, respectiv pentru 6 – 12 ani. Rezultatele etapei de selectie vor fi comunicate pe data de 1 mai 2015.

Mai multe informatii despre Festival gasiti pe site-ul www.fitc.ro sau www.teatrulioncreanga.ro, sectiunea Noutati. Pentru detalii suplimentare, persoana de contact este Magdalena Coroiu, Consultant artistic, nr. tel. 021.317.11.69/13.

Teatrul Ion Creanga este o institutie publica de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti si finantat de la bugetul local.

Parteneri media: Itsy Bitsy, RFI Romania, Radio Romania Cultural, Radio Bucuresti FM, Blitz TV, Anzisoft, Senso Arte, Sapte Seri, Observatorul Cultural, Evenimentul Zilei, Agerpres, Online Galley, Calendar Evenimente, UrbanKid, Bebelu.ro, Gokid, Copilul.ro, Clubul bebelusilor, Gradinite.com, GradiniteBucuresti, Calendarul Copiilor, MacMacKids, Bursuceii Veseli