Cea de-a IV-a editie a Balului Stelutelor a strans peste 22.000 de euro pentru a sprijini copiii cu afectiuni grave

Asociatia M.A.M.E. a organizat cea de-a IV-a editie a Balului Stelutelor, eveniment de strangere de fonduri in beneficiul copiilor cu afectiuni grave de care are grija. Suma stransa este de 22.465 de euro si va fi folosita pentru a le asigura servicii gratuite celor peste 100 de copii grav bolnavi care primesc suport si recuperare la Centrul Stelutelor, pe parcursul anului 2015.

Fondurile au fost obtinute atat din valorificarea obiectelor aflate la licitatie, cat si din sponsorizari in bani, produse si servicii de la diverse companii si donatori individuali.

Gazdele serii, prezentatorii TV Razvan si Dani, au moderat cu succes licitatia obiectelor donate de artisti si persoane publice. Dintre acestea, tabloul Primii pasi in viata creat de Anca Lungu special pentru Balul Stelutelor cu ajutorul fiicei sale Natalia, a fost licitat cu suma cea mai mare, respectiv 6.400 RON.

Anca Lungu, numita Ambasador al Centrului Stelutelor

Un moment cu totul special in cadrul evenimentului a fost numirea indragitei prezentatoare TV, Anca Lungu, Ambasador al Centrului Stelutelor. Imi face o deosebita onoare sa o numesc pe Anca Lungu Ambasador al Centrului Stelutelor. Cu siguranta, impreuna vom fi mai puternici in misiunea noastra de a oferi o sansa in plus la viata copiilor cu afectiuni grave din Romania, a afirmat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E. in cadrul evenimentului. La randul sau, Anca Lungu si-a manifestat sustrinerea fata de copiii de care Asociatia M.A.M.E. are grija in cadrul Centrului Steluțelor si a declarat: Sunt onorata sa primesc acest titlu si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a reprezenta acest loc minunat, in care copiii si parintii lor sunt alinati si vindecati. Le multumesc tuturor celor care au creat Centrul Stelutelor si, mai cu seama, voluntarilor. Ei sunt sufletul acestui mecanism de facut bine si sunt mandra ca de azi ma pot numara printre ei.

Atmosfera deosebita a balului a fost creata si de momentele artistice sustinute de trupa Amadeus, Ellie White, Andra si Razvan Gogan, Leon Magdan si trupa de dans Wilmark Dance Academy.

Asociatia M.A.M.E. multumeste prietenilor dragi: sponsori, parteneri, voluntari si tuturor celor care au facut ca acest eveniment sa fie un real succes.

Sponsori principali: Fundatia Vodafone Romania, Radacini Motors.

Sponsori: Sensiblu, Asirom, Alsys Travel, Luxury Avenue, Del Mar Medical Spa, Teatrul Mic, Teatrul Masca, Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara, Opera Nationala Bucuresti, Proffesional DJ, Jidvei, Teatrul National Bucuresti, Wilmark Dance Academy, Intoco, Hotel JW Marriott. Obiectele licitate au fost donate de: Natalia si Anca Lungu, Andreea Berecleanu, Horia Brenciu, Marie Nouvelle Studio, PNK Casual, YVY BAGS si Hannami Shoes.

Asociatia M.A.M.E. este o organizatie nonprofit infiintata in aprilie 2009 de Maria Culescu, fost bolnav de cancer. Scopul asociatiei este acela de a veni in sprijinul pacientilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania, in special copii. Pentru mai multe detalii referitoare la activitatea derulata de Asociatia M.A.M.E. si rezultatele obtinute de-a lungul timpului, va rugam accesati: www.asociatiamame.com sau www.facebook.com/AsocMAME

Persoana de contact: Andreea Tache
Director Proiecte, Asociatia M.A.M.E.

Telefon: 0723.664.813

[email protected]
www.facebook.com/AsocMAME

Despre Asociatia M.A.M.E
Rezultate principale
Premii Obtinute