JOHNNIE WALKER – Join the Pact: Never drink and drive

In calitate de Ambasador Global al programului de consum responsabil de alcool initiat de Johnnie Walker, dublu campion mondial Formula 1, Mika Häkkinen, se intoarce pentru a doua oara in Romania in data de 16 Mai, pentru a promova programul Join the Pact: Never Drink and Drive, o initiativa globala Johnnie Walker impotriva conducerii de vehicule sub influenta alcoolului.

Inca de la evenimentul Join the Pact din 2013 in Romania, peste 24.000 de romani si-au luat angajamentul personal de a nu conduce niciodata vehicule sub influenta alcoolului. Urmarind sa ajunga la inca 10.000 de oameni, Mika Häkkinen va fi protagonistul unei curse spectaculoase, intr-o masina Mercedes sport, incurajand consumatorii sa adere la pact prin intermediul mai multor medii – de la medii digitale pana la colectari de semnaturi la fata locului. Cativa norocosi vor avea chiar oportunitatea de a urca in masina cu Mika, o experienta unica de a urmari competentele de pilotaj si control a unei adevarate legende motorsport.

Sunt incantat sa ma intorc in Romania in Mai cu Johnnie Walker pentru a discuta importanta consumului responsabil de alcool. Am vizitat Romania in 2013 pentru prima oara cu Join the Pact si am obtinut niste rezultate remarcabile. Ne intoarcem pentru a continua acest proiect si pentru a ne asigura ca oamenii din Romania ajung acasa in siguranta – a declarat pilotul de Formula 1.

Mika Häkkinen a vizitat mai mult de 40 de tari in cadrul acestui program si a reusit sa stranga peste 1 million de semnaturi pentru Join the Pact.
Join the Pact: Never Drink and Drive – initiativa sustinuta de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Rutiera.

Johnnie Walker este liderul mondial Scotch Whisky. Infiintat in Scotia anilor 1820, Johnnie Walker reprezinta unul dintre primele branduri care au devenit globale in puterea cuvantului, ajungand in 120 de tari pe parcursul a 100 de ani de la infiintare. Astazi, brandul este disponibil in peste 180 de tari, un tribut adus viziunii de pionierat si ambitiei familiei Walker, care a inspirat o serie de progrese si realizari importante timp de aproape doua secole. Gama cuprinde amestecuri unice, fiecare cu propriul sau caracter distinct si istorie proprie, rezultatul a aproape 200 de ani de patrimoniu in amestecul de whisky