Calin Goia, pe scena alaturi de Conchita Wurst, Dana International, Loreen si Jedward

Solistul trupei Voltaj se numara printre cei 10 concurenti Eurovision 2015 invitati la balul caritabil anual „Life Ball” din Viena, unul dintre cele mai importante din lume. Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige si Elton John si-au anuntat prezenta.

Extravaganta, glamour, momente artistice speciale si discursuri emotionante – sunt cuvintele de ordine pentru evenimentul caritabil Life Ball, ce va fi gazduit in Primaria Vienei sambata seara. Este una dintre cele mai importante manifestari din lume dedicate luptei impotriva SIDA. Calin Goia se numara printre cei doar 10 artisti concurenti la Eurovision care au fost invitati sa participe la acest bal exclusivist.

Solistul trupei Voltaj va urca pe scena Life Ball din Viena alaturi de doua dintre cei mai sonore nume lansate de Eurovision: Conchita Wurst si Dana International. Impreuna, ei vor interpreta nu mai putin celebra piesa Waterloo, cu care ABBA castiga cel mai important copncurs muzical european in 1974. Laureen si trupa Jedward sunt alti artisti care s-au remarcat la Eurovision si care vor canta in cadrul elitistului eveniment. Printre cei care au confirmat deja prezenta la Life Ball se numara actrita Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige, iar Elton John, a carui fundatie Elton John AIDS Foundation este partenera a fundatiei organizatoare AIDS Life, si-a anuntat si el intentia de a participa. Spectacolul va fi proiectat pentru publicul larg pe ecrane, in piata din fata Primariei vieneze.

E cel mai important eveniment de caritate din sud-estul Europei, cu o traditie de 23 de ani. Anul acesta, avem un golden dress code, in memoria lui Gustav Klimt, unul dintre cei mai mari artisti ai Austriei. Este onorant sa fim printre delegatiile ai caror reprezentanti au fost alesi sa interpreteze cel mai mare hit lansat de Eurovision de a lungul istoriei sale, dezvaluie Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision, cea care il va insoti, de altfel, pe Calin Goia la eveniment.

Agenda Eurovision 2015, difuzata la TVR 1, TVR HD si TVRi, arata telespectatorilor tot ceea ce fac Calin Goia si echipa sa la Viena.
Telespectatorii TVR si internautii vor putea vedea imagini de la Life Ball in cadrul Agendei Eurovision 2015 din 17 mai. Emisiunea ce urmareste pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi vazuta atat la TVR 1, TVR HD si TVR International, de luni pana duminica, de la ora 21.00, cat si online, pe TVR+ si pe canalul oficial de YouTube al TVR. In editia de joi seara, Agenda Eurovision 2015 aduce imagini de la prima repetitie a echipei Romaniei la Wiener Stadthalle. Care au fost plusurile si minusurile primului contact cu scena, ce spun membrii trupei Voltaj si echipa care ii insoteste despre sunet, lumini, grafica si decupaje aflam pe 14 mai, de la ora 21.00.