George Moscal – Retrospectiva 1/1

Expozitia de pictura intitulata Retrospectiva 1/1 a artistului George Moscal este deschisa in spatiul Galeriei Go Contemporary din strada Semicercului nr. 10, sector 1, Bucuresti, pana pe 27 februarie 2016. Expozitia prezinta picturi realizate de artist intre anii 1995 – 2015 si marcheaza 20 de ani de cand George Moscal a absolvit Universitatea de Arte din Bucuresti.
Picturi de George Moscal expuse la Go Contemporary
Selectia de lucrari cuprinsa in aceasta retrospectiva (corespondenta unui interval de douazeci de ani) respecta un criteriu cronologic simplu si clar – un an / o pictura si un al doilea criteriu (fara epitete) – pura subiectivitate a autorului, spune artistul George Moscal.

Despre Galeria Go Contemporary

Go Contemporary isi propune sa promoveze artisti emergenti romani si straini. Proiectul vine in completarea Go Art Projects, spatiu nomad de arta contemporana, lansat in noiembrie 2014. Go Contemporary se va focusa pe un numar restrans de artisti si isi desfasoara activitatea intr-o locatie fixa (Str. Semicercului, Nr. 10, Sector 1) in timp ce Go Art Projects isi continua in paralel traseul nomad.
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras