Claudiu Victor Gheorghiu la Art Fest 2020, Nilphamari, Bangladesh

La a III-a editie a evenimentului Art Fest au fost selectati 60 de artisti din Bangladesh si 15 artisti straini cunoscuti si recunoscuti pe piata de arta internationala, din 15 tari, care vor participa la festivalul care va avea loc la Nilphamari, in perioada 26 - 29 februarie 2020.

Claudiu Victor Gheorghiu a fost selectionat si invitat sa reprezinte Romania la Art Fest 2020, fiind o prezenta constanta in ultimele doua decenii la evenimente internationale semnificative similare, cu precadere in Italia, dar si in Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Japonia, Peru.
Artistul roman este membru titular al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, filiala AFAPRR: Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a UAP din Romania si membru al Consiliului Director al Visarta(Societate de gestiune colectiva a drepturilor de autor in domeniul artelor vizuale), iar in subsidiar jurnalist cultural.
Comitetul de organizare la aceasta editie a Art Fest din Bangladesh este alcatuit din prestigioase personalitati ale vietii culturale, dar si politice din tara din Asia de Sud.
Curator al evenimentului este Harun Ar Rashid Tutul, profesor asistent-lector la departamentul de Design, Facultatea de Arte Plastice, Universitatea din Dhaka, Bangladesh.

Site web al evenimentului: http://www.artbangla.org/

Despre Claudiu Victor Gheorghiu, site web al Uniunii Artistilor Plastici din Romania: http://uap.ro/?s=claudiu+victor+gheorghiu