Bienala Tinerilor Artisti 2012

A V-a editie a Bienalei Tinerilor Artisti se desfasoara sub titlul “Overlapping Biennial” si este in esenta un eveniment virtual, in care conexiunea dintre lumea virtuala si cea reala se realizeaza prin intermediul codului QR – o matrice, un cod de bare – ce poate fi scanat cu ajutorul telefonului/tableta/PDA. In lumea reala, matricele pot fi vazute in diferite spatii din Bucuresti pana pe 11 noiembrie 2012.

Lucrarile vor fi expuse indoor la Foto Anexa – MNAC, Institutul Goethe, Centrul Cultural Ungar, iar outdoor la MNAR , OAR, Carturesti Verona, precum si in statiile de metrou Unirii, Universitate, Piata Victoriei, Basarab si Bazilescu.

In paralel, proiectul grupului SZAF poate fi explorat si in urmatoarele locatii: Gara de Nord, str. C.A. Rosetti, podul Calea Victoriei/Splaiul Independentei si Groapa Vacaresti, iar QR-codurile lucrarilor artistilor selectati de Hilde de Bruijn vor aparea in cotidianul Romania libera pe parcursul Bienalei (numerele din 12,15, 17, 19, 22, 24, 26, 29 octombrie).