Placerea de a citi – Festivalul Dilema Veche 2011

Una dintre placerile vietii celebrate La Festivalul Dilema Veche a fost placerea de a citi, impartasita celor prezenti de catre scriitori si jurnalisti cunoscuti.

In cadrul Festivalului Dilema Veche a fost lansat Ghidul turistic al judetului Alba. Acest ghid are 328 de pagini, iar formatul este cel al ghidurilor National Geographic. Este structurat pe zone geografice si pe grupe de relief. „Suntem judetul din Romania cu cele mai multe monumente naturale, o multiculturalitate deosebita, avem Cetatea Alba Iulia, dar si alte obiective turistice. Ne dorim sa fie un inceput si in privinta Festivalului Dilema Veche, dar si in promovarea frumusetilor judetului Alba“, a declarat presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

„Imi place acest ghid pentru ca insista pe detalii. Adica, lucruri mici, dar foarte interesante, despre care nu ai cum sa stii. Daca il citesti, gasesti ceva interesant in fiecare pagina“, a spus Mircea Vasilescu.
Cei prezenti au ascultat cu incantare, in lectura autorilor, pagini din volumele nou-lansate de catre Florin Iaru, Robert Serban, Radu Pavel Gheo.